/

Succé för Musaikprojektet!

Nu är Musaikprojektet sjösatt. På Stenhammarskolan i Flen var det premiär i lördags för projektet över alla gränser.

Flens världsorkester med Lutte Berg som ledare har sökt samarbete med kyrkokörerna i regionen. Med hjälp av Gustav Andersson har körerna
repeterat sen i våras så det var en mäktig och imponerande samling musiker, sångare och dansare som stod på scenen. Olika generationer, nationaliteter, etniciteter och religioner.

Men så det svängde. Och vilket jubel från publiken. Själv sjöng jag i kören och det var en upplevelse utan like att surfa mitt i vågen. Region Sörmland har bidragit med pengar och kommunen med lokal, personal, marknadsföringshjälp och medverkan av kulturskolan.

På fredag 27/10 19.00 kommer Musaik till Vingåker. Missa inte en rolig kulturupplevelse i dessa mörka tider. För att nå hela Sörmland, från väst till öst, tar sig sedan Musaik till Trosa den 11 nov kl 18.00.

Karin Flygare

Karin Flygare är författare, bosatt i Malmköping. Hon romandebuterade 2009 med "Det är så konstigt nuförtiden". Sedan dess har hon skrivit tre romaner samt en barnbok "Snödrottningen" som kom ut i augusti 2021 på NaFörlag. Karin håller regelbundet skrivarkurser - håll utkik i Trakten och på Karins egna kanaler!