///

Emil Jensen rullar genom Sörmland

ETC Solpark i Katrineholm bjuder in till fest med trädplantering, mat och dryck. Dessutom blir det show med Emil Jensen. Jensen dyker också upp på flera andra platser i Sörmland i sommar.

Sommarfest med Emil Jensen i ETC Solpark

Emil Jensen, som har släppt många album med vispop på svenska, är också poet och miljöaktivist. Årets turné genomför han på cykel. Han startar den 1 juli på Sergels torg i Stockholm, tar en lov genom Sörmland, med stopp i Mariefred (2-3/7), Gnesta (4/7) och Nyköping (5/7), innan han rullar upp till Katrineholm den 6 juli. Sen blir det spelningar i Östergötland, Småland, Halland, Bohuslän, Västergötland, Närke och Uppland. Mer än trettio gig ska hinnas med och turnéfinalen blir en show i Vita bergen i Stockholm, den 20 augusti.

Turnén kallar han för ”Än susar skogen” och den handlar om det snillrika livet på jorden, om hållbarhet och fred. Vill du ladda för konserten finns hans musik på Spotify och hans texter samlade i boken Vad var det jag sa? Emil Jensen låter också hälsa via sin hemsida att korsbandet har läkt sen förra gången han cyklade landet runt – han är redo!

Trakten redaktion

Redaktionen jobbar gemensamt under täckmantel av Södermanlands landskapsinsekt strimlusen, i familjen bärfisar ordningen halvvingar.