Utveckla ditt skrivande!

Region Sörmland och tidskriften Trakten bjuder in till en unik möjlighet: skriv, skapa och umgås med andra kreativa människor under kunnig ledning av författaren Karin Flygare.

Anmäl dig via formuläret nedan, eller e-post: redaktion@trakten.nu

Skriv, skriv, skriv! Du har din skattkista, din livsberättelse och fantasi som du kan skapa underverk av. För dig själv. Och för andra också för den delen.

När?

Tre digitala kursträffar sker med start torsdagen 15 april klockan 18.30 – c:a 19.30. Därefter 29/4 samt 13/5, samma veckodag och tid.

Var?

Kursen hålls digitalt via Traktens hemsida: www.trakten.nu De tre digitala träffarna sker via Google Meet eller liknande lösning. Exakt information kommer till alla som anmäler sig.

Hur?

Förutom tre kurstillfällen med Karin får deltagarna tillgång till ett inloggat kursrum med övningar, skrivtips och möjligheter att publicera och diskutera texter. Du kan läsa mer om Karin på hennes hemsida.

Kursen är öppen för deltagare från cirka 15 år och uppåt. Såväl nybörjare som mer erfarna skribenter välkomnas.

Tävling och satsning på ungdomar

Den som vill kan använda kurstillfället för att knåpa ihop ett bidrag till Traktens skapartävling på temat ”Fattig/rik” – förstapriset är 2000 kronor!

Du som är ung får gärna se kursen som en liten uppvärmning inför regionens kommande satsningar på ”Platsens författare” och sommarförfattarskolan för unga skrivare på Nynäs slott. Missa inte det! Läs mer på Region Sörmlands hemsida.

Kursen är kostnadsfri våren 2021, tack vare sponsring från Region Sörmland och Widegrens förlag.

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan, eller e-post: redaktion@trakten.nu

Johan Eriksson

Jag är frilansande journalist, författare och redaktör. Skriver regelbundet krönikor och reportage i tidningen Sörmlandsbygden. Vid sidan av har jag ett litet förlag, Widegrens, tillsammans med familjen och några kollegor.