//

Satsa på dig själv – utveckla ditt kreativa skrivande!

I samarbete med Kulturföreningen Trakten erbjuder författaren Karin Flygare nu en ny skrivarkurs med fyra distansmöten samt en avslutande fysisk träff.

En kurs som vänder sig till dig som redan börjat skriva men behöver ett sammanhang med andra skrivsugna för pepp och push. En kurs även för dig som vågar kasta dig ut i något nytt utan att ha gått skrivarkurs tidigare men som har lust och intresse fallenhet för skrivande och litteratur.

Kursledare och författare Karin Flygare. Foto: privat

Kursen bygger på att deltagarna skickar in egna texter som kursledaren samt de andra deltagarna ger återkoppling på. Kommentarerna lämnas i det digitala kursrummet, åtkomligt endast för inloggade deltagare. Varannan vecka är det distansmöte där kursledaren tar upp aspekter av hantverket i samband med deltagarnas texter och det blir möjlighet till diskussion. Det sista kurstillfället innebär en fysisk träff.

Du får:

  • En erfaren och kunnig kursledare med fyra romaner och en barnbok bakom sig.
  • Ett gediget kursmaterial med skrivtips och övningar på webben.
  • Och framför allt – nya kontakter som tillsammans med kursledaren hjälper dig att utvecklas vidare i ditt skrivande!

Sagt av tidigare deltagare

Karin skapade trygghet i gruppen vilket gjorde det lättare för mig att våga skriva, det var verkligen bra att vara med på kursen.

Tack för en fantastisk kurs!

Väldigt roligt och utvecklande.

Aldrig tråkigt!

Så funkar det

Antal platser: 12, först till kvarn!

Pris: 1500 kr (för medlemmar i kulturföreningen Trakten 1400 kr, bg nr och information om hur du blir föreningsmedlem kommer inom kort.)

Tider: Distansmöten: 13 oktober 18.30 – 19.30, 27 oktober 18.30 – 19.30, 10 november 18.30 – 19.30, 24 november18.30 – 19.30

Fysiskt möte: Mysiga Dunkers församlingshem utanför Malmköping: 5 december 10.00 – 13.00

Läs mer om Karin på hennes hemsida.

Anmälan senast: 6 oktober till karinflygare@gmail.com

Trakten redaktion

Redaktionen jobbar gemensamt under täckmantel av Södermanlands landskapsinsekt strimlusen, i familjen bärfisar ordningen halvvingar.