//

Redaktionell soppa

Vid sidan av föreningen fortsätter tidskriften Trakten att uppmärksamma, lyfta och kritisera kultur, nöje och upplevelser i Sörmland med omnejd. Nu tar vi sats inför vår och sommar genom att bjuda in alla medlemmar som vill till ett redaktionsmöte. Det blir soppa, samtal och högt i tak.

Våren har redan dragit igång i Trakten. Kanske har ni läst vår nya recensent, författaren David Armini, som regelbundet skriver om nya och inte så nya böcker? Chefredaktör Hellby har just intervjuat Sörmlands nya WiR och Anna Höök rapporterar snart om Gamla tryckeriet i Eskilstuna. 
Men våren behöver planeras och det är dags att ses. Lösa planer finns för ett temanummer. Vi kan inte undgå att påverkas av krigets skuggor och det kommer att sätta avtryck. Vem som ska skriva, vad vi fokuserar på, är ännu öppet.

Möt Trakten mellan skål och vägg i Malmköping!

Vi vill här bjuda in till ett möte på Widegrens effekter i Malmköping, Kungsgatan 14, torsdagen den 31/3, kl 18:00. Det bjuds en enklare soppmiddag och den som vill delta i redaktionen under våren är välkommen. Delta hur mycket, blir frågan – det avgör var och en själv. Skriv en artikel, eller tio, fotografera, teckna eller arbeta med webb i en timme eller fem veckor.

Vi hoppas på god uppslutning och ser gärna att både professionella och amatörer dyker upp. 
Så, kom med era idéer, er skrivlust och energi. Tillsammans kan vi göra Traktens allra bästa nummer. Föranmälan behövs, så inte Widegrens kokar för lite (eller för mycket) soppa. Hör av er till redaktion@trakten.nu

Trakten redaktion

Redaktionen jobbar gemensamt under täckmantel av Södermanlands landskapsinsekt strimlusen, i familjen bärfisar ordningen halvvingar.