//

Performance och workshops på Ulvhälls hällar, 21/8

Start

Under rubriken ”Sommaren blir höst” bjuder Ulvhälls hällar in till en heldag med fortsättning. Det fullspäckade programmet inleds kl 13:00 den 21 augusti med workshopen ”Brödtrolla”, med stockholmska konstgruppen Människokonsten. Deltagarna får vara med och forma ett jättelikt ansikte av bröd.

Under resten av dagen och kvällen blir det sen föreställningar, utställningar och aktiviteter med Adèle Essle Zeiss, Mattias Bäcklin och Ungdomsgruppen. Dans, konst, video och mycket annat möts under en intensiv och spännande heldag. Avslutningen står Mattias Bäcklin för, med sin videoperformance ”Falsk måne”, som pågår mellan 22:00 och 24:00.

Evenemanget har fri entré men vissa delar kräver att man anmäler deltagande i förväg, se information och mer detaljer om programmet på evenemangssidan.


Ulvhälls hällar är ett av Sörmlands finaste konstetablissemang och ligger strax söder om Strängnäs. Du hittar konstparken och mycket annan kultur på Traktens karta:

Trakten redaktion

Redaktionen jobbar gemensamt under täckmantel av Södermanlands landskapsinsekt strimlusen, i familjen bärfisar ordningen halvvingar.