/

Koreografiska utflykter

Foto: pavleheidler

Välkommen till en helt ny skogsupplevelse som består av dans och rörelse och som passar hela familjen*. Vi har hört talas om skogsbad – men har du prövat skogsdans? I Koreografiska utflykter tar dansarna Jannine Rivel och Amanda Billberg med deltagarna på en utflykt rakt in i skogen, genom gläntor, mellan rotsystem och över stenar. Dansen sker i mossa och ris, bland trädtoppar och moln. Deltagande kan dansa med i danserna om de vill. Endast fantasin sätter gränser.

I vår och sommar har du chans att uppleva Koreografiska utflykter av Eskilstuna-baserade koreografen Jannine Rivel i Region Sörmland och Region Västmanland. Föreställningen passar för alla åldrar, från 3 år och uppåt.

– Koreografiska utflykter är ett sätt att uppleva skogen, säger Jannine Rivel.  Genom Koreografiska utflykter vill jag vill jag dela skogen som plats för danser och upptäckande och möta de som inte dansat där ännu. Jag hoppas att vi kan mötas i små grupper med bra avstånd och känna dansen och dess bärande kraft tillsammans med skogen.

Koreografiska utflykter from Jannine Rivel on Vimeo. Bokningsinfo till föreställningen hittar du här.

* Familjer kan se ut på olika sätt. Du bestämmer själv vilka du kallar din familj. Det finns ingen regel för vem eller vilka som ska ingå i en familj.

Trakten redaktion

Redaktionen jobbar gemensamt under täckmantel av Södermanlands landskapsinsekt strimlusen, i familjen bärfisar ordningen halvvingar.