//

Konsertkompisar på Koordinaten

Sara Zacharias och Jens Hult har samarbetat i många år och i september kommer de till Oxelösund med en kombinerad konsert i vispopens tecken. Konserten kommer vara uppdelad i två delar där Jens börjar och efter paus så tar Sara över. Och så blir det duetter!

Sara Zacharias

Sara Zacharias debuterade 2013 då hon tolkade tidigare outgivet material av sin pappa, Ted Gärdestad. Hennes version av ”Himlen är oskyldigt blå” från hyllningsalbumet ”För kärlekens skull” från 2015 blev en långkörare på Svensktoppen.

I maj 2022 släppte Sara sin senaste singel ”Runaway”. Beatles, Simon & Garfunkel och Tracy Chapman har inspirerat hennes musik. På en EP från 2021 framför Sara låten ”Tid” tillsammans med Jens Hult.

Jens Hult

2013 medverkade Jens Hult i Idol där han knep en fjärdeplats. Debutsingeln ”Precis som du vill” sålde platina och har spelats 10 miljoner gånger på Spotify. Just nu arbetar Jens med ett nytt album och en turné är planerad till sommaren 2023.

Med sin unika röst och sinne för skarpa melodier har Jens blivit ett etablerat namn bland Sveriges tyngsta producenter och låtskrivare.


Biljettköp sker här, konserten sker den 29:e september kl 19:00 på Koordinaten i Oxelösund.

Trakten redaktion

Redaktionen jobbar gemensamt under täckmantel av Södermanlands landskapsinsekt strimlusen, i familjen bärfisar ordningen halvvingar.