/

Hälsodag med Paulún på Spetebyhall

Varje morgon i många år har jag ätit Fredrik Paulúns frukostflingor, vilket ständigt påmint mig om när han och jag var runt sex år och lekte på vårt sommarställe i Mariefred. Fredriks och mina föräldrar blev bekanta genom min pappas Antikvariat, som då låg i Stockholm.  Jag har ofta visat gamla foton för mina barn och skrattat åt sammanträffandet.

Till slut bestämde jag mig för att kontakta Fredrik. Vi kom överens om att det vore roligt att träffas igen och göra något tillsammans. Att kombinera våra verksamheter, han, näringsfysiolog och föredragshållare, och jag, innehavare av Jones Antikvariat. Jag har länge haft tankar på att ha olika temadagar i min stora sal, där vi brukar ha konserter på sommaren. När Katrineholms kommun skickade ut en intresseförfrågan om att delta i Drömprojektet, Hälsoåret 2022, tänkte jag att det var nu det skulle ske!

Resultatet blev en Hälsodag på Spetebyhall den 17 september kl 12.30-18.

Det blir Föredrag med Fredrik Paulún: Mina 4 grundpelare för god hälsa. Samt prova på Yoga, meditation och lätt träning med Berit och Britt Marie Landers. Dessutom blir det caféservering med god och nyttig förtäring samt försäljning av speciellt utvalda hälsoböcker.

Förbokning på www.nortic.se  Mer info på www.jonesantikvariat.se

Alla som är intresserade av att förbättra sin hälsa är hjärtligt välkomna!

Belinda Jones Alaton

Driver Jones Antikvariat på Spetebyhall, nära Valla, arrangerar kulturevenemang och skriver om kulturhistoria.