///

Bygget bjuder in!

Scenpoesi, estradpoesi, poetry slam, spoken word – kärt barn (fast emellanåt utskällt för att det varit en riktigt stygg och rebellisk unge) har många namn. I Sörmland växer intresset och på allt fler platser ordnas diktläsning på olika vis. En viktig aspekt av rörelsen är att den är demokratisk och inbjudande. Och här kommer en möjlighet för just dig:

Att läsa eller inte läsa, det är frågan?

Vill du läsa poesi mitt i en konstnärlig process, i en organisk utställning, i en konsthall där konstnärer och publik skapar tillsammans? Har du lite tid över på eftermiddagen den 19 maj? Vill du åka till Katrineholm? Hör av dig till erling.persson@katrineholm.se


Bygget är en utställning på kulturhuset Ängeln i Katrineholm. Till skillnad från de flesta andra utställningar är den inte statisk, utan förändras under utställningstiden och fungerar också som skådeplats och arena för många olika evenemang. Läs mer om ett spännande projekt här.

Trakten redaktion

Redaktionen jobbar gemensamt under täckmantel av Södermanlands landskapsinsekt strimlusen, i familjen bärfisar ordningen halvvingar.