//

Dumt att be

Eskilstunaartisten Angelina Pavanelli släpper ny singel. Traktens ljudnummer vill förstås lira låten och vi fick med en hälsning från Angelina också.


Jag skrev Dumt att be som en reflektion över varför jag varit ute så mycket senaste tiden. Jag är definitivt personen i gänget som gillar att avlägsna sig först och är ett fan av att tänka på vad jag ska göra imorgon istället för att stanna till efterfesten.

’’Jag ville att videon skulle vara ett porträtt av Eskilstuna. Men också spegla det långsamma och ensamheten i låten’’. 

Kvällen när jag skrev låten var jag moody och rastlös och kände att jag verkligen behövde skriva en låt för att må bättre. Oftast när jag känner så, att jag behöver skriva men inte riktigt vet vad jag behöver skriva om, är det sällan något jag behåller. Mina tankar fastnade på om anledningen till varför jag har haft så svårt att gå hem senaste, kunde vara att jag inte har slutat leta efter vem som ska gå in genom dörren. Och så fick låten en riktig handling trots allt…

Videon är filmad av Faris Laguir och Joakim Duffy, två nya stjärnskott från Eskilstuna, och klippt av mig. Alla ställen i videon är platser som jag normalvis rör mig vid och runt, i stort sett dagligen, mycket runt city och Nyfors. Det här är min första musikvideo och en del av EP:n Lika bra vi, som släpptes 21 april!
Tack för att ni är här och hoppas ni gillar videon! 
/Angelina 


Läs Traktens recension av Angelinas nya EP här.

Trakten redaktion

Redaktionen jobbar gemensamt under täckmantel av Södermanlands landskapsinsekt strimlusen, i familjen bärfisar ordningen halvvingar.