//

Trakten #7 Katrineholms Fria

I fredags var Katrineholms kulturnatt tillbaka i gammal god form: restriktionsfri, öppen, folklig och fullmatad med mängder av arrangemang och upplevelser över stan.

Trakten var på plats i kulturhuset Ängeln där vi monterade en väggtidning av gammalt gott snitt – en fysisk manifestation av ungefär samma material som du också kan läsa i vår digitala utgåva av Trakten #7, som vi kallar ”Katrineholms Fria”.

Ett jäkla drag var det. Vi längtar redan till nästa Kulturnatt! Fotografier av Trakten red, Oksana Verkhola, Christopher Paulstam och Daniel Annefelt.

Väggtidningen kan du beskåda ytterligare någon vecka på kulturhuset Ängeln i Katrineholm. Det digitala numret ligger kvar tills vidare och vi fyller också på med några inskickade bidrag som vi inte hann få med i första publiceringen. Inom kort tillkännager vi också vinnaren i vår tävling!

Vi passar på att tacka Katrineholms kommuns kulturenhet för ett starkt arrangemang och gott samarbete. Ett enormt TACK också till alla ni som fyllde stan med kultur och väggtidningen med innehåll.

Trakten redaktion

Redaktionen jobbar gemensamt under täckmantel av Södermanlands landskapsinsekt strimlusen, i familjen bärfisar ordningen halvvingar.